To tylko certyfikaty i oznaczenie według norm UE. Owszem - jest ważne, ale nie miarodajne i nie jest wyznacznikiem jakości opon ponieważ na testy składa się dużo więcej parametrów.
pewnie tak dobre jak nankang czy goodride i i nne chinskie szmelce rozwarstwiajace sie i plastikowe.
A mnie zastanawia sytuacja w której jedni chwalą a inni ganią jakąś konkretną oponę. Mam na myśli faktyczne odczucia z jazdy, a nie tylko obiegowe opinie. Czyżby opona oponie nierówna???
Ja tam nie wiem ale te goodridge tez mialem obute i zrobilem na nich 35tkm i tez z nimi nic sie nie dzialo. Jedynie tylko byly dosc glosne. Zostawilem szwagrowi do a4 b3 i dojezdzil na nich jeszcze 5tkm. Naprawde nie wiem skad niektorzy maja problem z rozwarstwianiem, pekaniem czy tam inne zeczy. I bardziej sobie chwale te chinskie
[automat-usunięto wulgaryzm] niz np. bridgestony ktore mialem zalozone fabrycznie (niesamowicie glosne i twarde), pirelli ktore tez fabrycznie mialem w octavii (po 15tkm do wymiany). Na pochwale zasluguja michaly i moge tez pochwalic barum bravuris (obie ciche i dobrze przyczepne w kazdych warunkach).
(12-02-2013 23:25)wilk napisał(a): [ -> ]Pomimo zaznaczenia opcji, że nie wyrażam zgody na fakturę elektroniczną, nie dostałem jej w formie papierowej tylko informację, że w ciągu 7 dni będzie dostępna w formie elektronicznej (skoro tak to po co pytanie klienta o zgodę?).
Był też problem z wystawieniem faktury na osobę prywatną, gdyż domyślna jej opcja to firma. Jednak wystawić fakturę na inną osobę niż na którą jest zamówienie - to dopiero wychodzą babole (np. brak obsługi polskich znaków). Może to tylko system i za parę dni okaże się, że wszystko jest w porządku. Mam nadzieje.
Oponeo.pl - bardzo średni sklep.
Faktura w wersji elektronicznej była wystawiona prawidłowo. Nie było żadnych błędów jak miało to miejsce w systemie podczas wpisywania/zatwierdzania. Po pewnym czasie również przyszła pocztą podpisana faktura w wersji papierkowej.
kolego wilk i jak tam z zakupem tych oponek a dokladnie toyo proxes c1s 215/55r16?? bo tez sie zastanawiam wlasnie nad zakupem tej marki bo jeszcze mysle nad hankook ventus prime 2 k115 215/55r16 w podobnej cenie i nie wiem co wkoncu wybrac bo ile rodzai tyle opini

Dołączam się do pytania wojtekjanek7@interia.pl