Liczba postów: 557
Liczba wątków: 25
Reputacja:
3
1C0945511ARDW jest moim ASo za 48zł więc oszczędność żadna w stosunku do 1J0945511A który mam obecnie założony.
Ten zielony na pewno pasuje? bo wygląda inaczej, przynajmniej góra, mocowanie tak samo.
Zamiennik zawsze mogę odesłać.
Apetyt żarłoka
Reputacja:
3
02-09-2013, 21:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-09-2013, 21:17 przez wojci.)
tak też uczynię dzięki za pomoc\
muszę jeszcze ogarnąć błąd 17978, trzeba będzie rozbierać okolice stacyjki
Apetyt żarłoka
Liczba postów: 406
Liczba wątków: 2
Reputacja:
1
Skasuj po wymianie czujnika ,powinien być spokój;POzdro!
Reputacja:
3
to tak
ale 17978 raczej związany jest z immo
Apetyt żarłoka
Liczba postów: 406
Liczba wątków: 2
Reputacja:
1
Stare czujniki stopu siały najrózniejsze błędy
Liczba postów: 26
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
podepnę się do tematu sytuacja w moim przypadku wygląda tak. Dziś pojechałem w miejsce X i auto mi zgasło zadusiłem silnik chciałem auto odpalić ponownie lecz nie chciał zaskoczyć po kilku próbach nawet rozrusznik zbuntował się i nie kręcił próby odpalenia rozładowały akumulator w końcu udało odpalić się na kable pojechałem do domu pod domem auto znów nie chciało odpali rozrusznik raz kręcił raz nie. Podpiąłem vaga i wyszło tak błąd 17978(moduł sterujący uszkodzony) po skasowaniu i ponownej nie udanej próbie(rozrusznik zakręcił auto nie odpaliło) błąd znów się pojawił. Zacząłem drożyć temat wyczytałem ze może być problem z imo, sprawdziłem błędy imo i żadnych błędów nie było lecz jak chciałem zrobić test wyjść pojawiła się informacja uszkodzony moduł sterujący pytanie jak to naprawić, co trzeba kupić sam moduł czy jeszcze kluczyk do tego dodam że antena wygląda na ok kabel do modułu też ok